földsugárzások hatására az immunrendszer lerobban

A káros földsugárzások elleni védelem szükséges a jó alvás érdekében. Tévhitek és megoldások.

Földsugárzások elleni védelem, vízér, hartmann, Szent György, vortex... a Schumann generátorok segíthetnek "+" (NASA).


Milyen betegségek veszélyeztethetik az Ön egészségét azáltal, hogy erős Szent György, ley, vortex, l'ong, vízér, hartmann... vagy más geopatikus sugárzás zónájában van a fekhelye - esetleg?

Részletesen : passzív földsugárzás árnyékolás, árnyékoló teszt 

vortex-yy-földsugárzás

Földsugárzás védelem szükséges

A geopatikus sugárzás elleni védekezés alapja a pontos mérésen alapuló semleges hely kijelölés, a vízér, vízerek, hartmann háló, szentgyörgy, ley ... geopatogén zónainak  elkerülése a cél.  Ha a semleges terek elfogytak, kristály erőtéren ill. schumann generátorokon alapuló  aktív árnyékolásra támaszkodhatunk. Kutatások szerint éjszaka az ember tízszer kisebb geopatikus energiaszintet tud elviselni tünetek - legelsősorban megjelenő alvás-zavarok, késői elalvás, korai ébredés, visszaalvási nehézségek - nélkül, mint napközben. Az alvási probléma az első jel, ami felhívja a figyelmet a geopatikus vagy elektroszmog terhelés jelenlétére, vagy megnövekedésére, amire időben fel kell figyelni.

Ha az alvászavar oka földsugárzások jelenléte, a helyzet 100%-os hatékonysággal oldható meg a földsugárzások és egyéb geopatikus zónák elkerülésével. Gyakorlatilag mindig van elég hely!

A komplex radiesztézia mérés - magába foglalva a műszeres vizsgálatokat is - célja a tiszta egészséges, semleges terek felkutatása és kijelölése a lakáson, telken belül. Ez a tökéletes módszer, az esetek 

100%-ában alkalmazható minden geopatikus hatás és az elektroszmog ellen is.


A földsugárzás árnyékolása - árnyékolókkal teljes tévút!

a Minden passzív árnyékolás, arékoló lapok és társaik, elaltatják az immunrendszert, ennek megfelelően ártalmasak.

A földsugárzások semlegesítését, kivédését, elhárítását célzó minden passzív "árnyékolás megoldást" kerülendő, az oldalon található szmpontoknak megfelelően. Az aktív árnyéolás is csak kényszermegoldás. Uóbbiak használatára is, csak szigorú feltételek mellett és kivételes esetekŠben kerülhet csak sor. 

gyermekág nem árnyékolható, földsugárzás mentes térbe kell helyezni

A földsugárzás árnyékoló lapokkal, vagy bármilyen árnyékolóval megkísérelt földsugárzás védelem mikor kerülendő feltétlenül? Rövid válasz: mindig, de különösen akkor, ha az immunrendszerre fokozott szükség van

 • gyerekek esetében
 • terhesség esetén
 • betegség esetén - különösen akkor, ha valaki érintett a jobb oldali oszlopokban felsorolt betegségek valamelyikével
 • ha az elektroszmog, az elektromágneses sugárzás magasabb az épület-biológiai ajánlásoknál

A passzív földsugárzás árnyékoló alkalmazása,milyen kockázatokkal jár?

 • a placebó hatás csak rövid ideig tart (gyerekeknél pedig nincs!)
 • bent marad a geopatikus zónában
 • azt hiszi, hogy történt valami, ezért nem hagyja el a veszélyes területet, így ugyanazoknak a geopatikus és elektromágneses kockázatoknak teszi ki magát, mint korábban
 • vortex keletkezhet vagy gerjedés, ami még több földsugárzást jelent - akár 200 - 300% -kal nagyobbat is - adott területen!

ágyhely földsugárzás mentes helyen

Mit tehetünk a földsugárzások ellen?

Alapvetően szakmailag és lelkiismereti okokból:
 • az ágy áthelyezése
 • az ágy pozíciójának változtatása
 • a fekvés irányának változtatása
 • a szoba átrendezése
A fekvés irányának esetleges megváltoztatása nem öröm, de biztonságos, egészséges és valóban időkorlátoktól mentesen, hosszú távon működik. Gyermekek, betegség, terhesség esetén soha nem fogadható el más megoldás. Mert ez a megoldás, más nincs!!! Még, ha a felnőttre hat is a placebó hatás, de a gyermekre, betegekre, nem! sem.!

Földsugárzás árnyékolás, a passzív árnyékolók - mit érnek?


A földsugárzások kivédése globálisan árnyékolókkal lehetetlen feladat - ezt mindjárt az elején érdemes leszögezni!!!

földsugázás árnyékoló 3D Annak a földsugárzás árnyékolónak, amitől földsugárzás elleni védelmi hatást várunk el, akár csak a vízerek, vízér típusú földsugárzások esetében, nem említve a térhálós földsugárzások hadát vagy a vortexeket, annak a komplex radiesztéziai viszonyok alapján determinált, hozzáértő radiesztéta által meghatározott helyre elhelyezett, leginkább három dimenziós eszköznek kell lennie. Az elhelyezett, harmadik dimenziót nélkülöző "időkorlátoktól mentes hatást" ígérő árnyékoló lapokat, a káros geopatogén sugárzás alkotta energiasávokkal terhelt  tér percek - órák alatt "befogadja", azaz semlegesíti, "feltölti" saját minőségével, így mérhető hatás nincs. Aminek nincs mérhető hatása, az hatástalannak tekinthető! A három dimenziós eszközök földenergiák általi "befogadása" már kicsit nehezebb, így ezek bizonyos feltételek esetén már inkább használhatók lehetnek.   Alkalmazási lehetőségük azonban még így is igen korlátozott, a komplex radiesztéziai viszonyok függvényében kerülhetnek elő.

Mi a véleménya a kristályokról?

minden olyan eszköz, ami a praktikusan földsugárzás árnyékolásra bizonyos körülmények között használható lehet: három dimenziós.

Radiesztézia földsugárzás védelem kristály

Kristályok helye a földsugárzások elleni védekezésben


Átmenet az aktív és passzív árnyőkolók között. Bizonyos körülmények között használhatók...


Adott esetben bizonyos kombinációban pontosan elhelyezett kristályok, korlátozottan ugyan, de természetközeli módon képesek befolyásolni egyes geopatikus sávok elhelyezkedését, viselkedését.  Ezek használatát adott esetben nem ellenzem.

Radiesztézia földsugárzás védelem kristály10

A semleges, földsugárzásoktól mentes tiszta térbe történő kifekvés a legegészségesebb és tökéletes megoldás a sugárzások elleni védekezés szegényes eszköztárában. A kristályok szigorú szabályok szerinti használata azonban szóba kerülhet egyes geopatogén hatások elleni védekezés során.

Radiesztézia földsugárzás védelem kristály2

Ugyancsak alkalmazhatók a geoaktív beavatkozás esetén is! A kristályok nem alkalmasak "időkorlátoktól mentes" földsugárzás védelemre, de becsületesek, mint minden amit a természet alkotott, és nem is ígérik ezt. Rendszeres tisztítással azonban, lehetőségeik határáig, használhatók maradnak. A kristályszerkezetet és a Szent Geometria elveit is követő, alkalmas eljárással és odafigyeléssel  - adjuváns kezelésként beváltak. Használatukra csak akkor kerülhet sor, ha a geopatikus A csigaház a szent geometri szerint épültviszonyok ezt lehetővé teszik. Nagyon lényeges az alkalmazott kristályok típusa, geometriája és pontos elhelyezése, nehogy az  árnyékolás eredménye gerjesztés legyen.

Ez azonban nem azt jelenti, hogy minden 3 dimenziós eszköz vagy kristály kombináció és alakzat alkalmas védelemre (ld. ( földsugárzás árnyékoló teszt )

A legfontosabb követelmények, amelyeknek egy geopatogén energiák árnyékolásra, terelésre, befolyásolásra alkalmas eszköznek meg kell felelni, a következők:

 • működjön, legyen sugárzás elleni hatása
 • működését bizonyítani tudja
 • ne töltődjön föl, vagy ezt ne állítsa ( a kristály nem állítja, de tisztítható )
 • ne keltsen önmaga ellen-erőteret, ami még rosszabb sugárzási viszonyokat keltene

Ha ezeket teljesíti, mindegy milyen egyéb követelményeket elégít ki!

A földsugárzás árnyékolás esetén érdemes szem előtt tartania következőket:


 1.)
A
 vortexeket és más nagy energiájú sugárzásokat, pl. a közismert Szent György, a ley, benker... sávokat, de különösen a földsugárzások kombinációit ab ovo nem lehet árnyékolni, sehogy, ezeket ki kell mérni és el kell kerülni! 

A tesztben kimutatott néhány %-os védelmi hatás gyakorlati védekezési szempontból 0-nak tekintendő.

2.)
Egy földsugárzás árnyékoló hatékonyságát nem befolyásolja, hogy mit nyomtatnak rá, pl. Szent György, Ley, ...vízér, hartmann, curry ...sugárzás ellen. Ezek jelentősége csak akkora, amekkora a hit, amelyet a  árnyékolókat használó személyekben kelteni tudnak. A placebo hatásban és az emberek átrendezéssel szembeni viszolygásában bízva, úgy gondolom csak kevésbé jól lehet megközelíteni a radiesztézia és a földsugárzás mérés és védelem feladatát.

3.)
Olyan ingatlan, amelyben nagy energiájú sávok és kisebb nagyobb vortexek ill. ezek kombinációi nem fordulnak elő, (szinte) nincs!

4.) Mégis, valami pozitívat a passzív árnyékolásról! A 20 év alatt, a világ különböző részeiről származó, kb. 100 fajta "árnyékoló" típus bevizsgálás során, eddig két (2), bizonyos körülmények között, bizonyos geopatogén sugárzás árnyékolásra is használható - de ezeknek sincs gyakorlati hasznuk, mert minimális a csillapításuk és pár napon belül az is felszívódik. (>$2500,-) eszközzel találkoztam, melyből az egyik a tesztben, közel 20%-os csillapítási tényezőt mutató: T-loop

t-loop

(Hozzáteszem: ez sem az én lovam!)

Rezonancia pont, az erővonal minimum mögötte, beállítása bonyolult. Kritikus, hogy az alvás helyét a rezonancia pont környékén vagy mögötte jelölik ki:

t-loop erővonalak - rezonancia pont


Ahol a fölsugárzás árnyékoló biztos nem véd

A radiesztézia legveszélyesebb területei a vortexek és az egyéb geopatikus energiák együttállásai


A vízerek hatása hatványozottan veszélyes adott konstellációkban, különösen egyes vortexekkel való együttes előfordulás esetén. Ezek kimérése a legnagyobb odafigyelést és szakértelmet igénylő radiesztéziai mérési feladat. Jelentőségét nem lehet eléggé hangsúlyozni, mivel itt még a vortex perdületének "elnézése" is komoly gondokat okozhat - akár rövid távon is !


Aktív földsugárzás elleni védelem és a Schumann generátorok


Schumann generátorA Schumann hullámokról már esett szó. 

A NASA is kutatta a Schumann hullámok, az egészség és a betegség kapcsolatát, és megállapította, hogy az űrhajósok egészségét jelentősen rongálja a Schumann hullámok hiánya. Mivel ez a létfontosságú frekvencia, a földtől csak bizonyos távolságig észlelhető,  pótlására, azaz az asztronauták egészségének védelmére, űrhajóikba a 60-as évektől Schumann generátorokat (rezonátorokat) építettek.   A geopatogén sugárzás  és az elektromágneses szennyezés egyik nagy bűne, hogy elfedik a Schumann hullámok energiáit.

Jó hír, hogy a Schumann rezonátorok (legalább is külföldön) bekerült a radiesztéták eszköztárába is, ér akár az interneten is beszerezhetők. Ezek használatát hasznosnak tartom.

Vigyázni kell azonban, mert vannak Schumann rezonátornak látszó vagy annak nevezett tárgyak is, amelyeket célszerű elkerülni. Az igazi Schumann rezonátor néhány jellemzője (pl. az ábrán láthatónak):

 1. elektromos áramot használ (telep!!!)
 2. a 7.83 Hz lesugárzására szolgáló tekercset tartalmaz
 3. az ELF elektromágneses sugárzás intenzitása nagyon alacsony

Az optimális eredmény érdekében az elhelyezésére gondot kell fordítani, célszerű ezt hozzértő radiesztétára bízni.  

Radiesztézia és földsugárzás védelem. Vízér...

Radiesztézia mérő pálca

geopatogén hatások, betegségek 


Vízér, hartmann Szent György, ley, törésvonal, curry, vortex... a fejen

vízér, hartmann curry földsugárzások a fejen

 • szürkehályog - 
 • halláskárosodás (idős korban) - 
 • leukémia 
 • SM 
 • Parkinson kór 
 • érszűkület 
 • daganatos betegségek
 • fejfájás
 • szemromlás
 •  halláskárosodás
 • szédülés
 • idegesség, idegrendszer
 • kopaszodás
 • nyakmerevedés 
 • epilepszia
 • agydaganat 
 • idegi betegség
 • halláskárosodás
 • látáskárosodás 
 • ágybavizelés 
 • pánikbetegség
 • migrénes fejfájás
 • idegesség, feszültség, veszekedés
 • pszichiátria
 • magas vérnyomás betegség
 • hormonális zavarok  
 • alvás zavarok - 
 • állandó stressz
 • hiperaktivitás
 • szemproblémák foggyökérbetegség
 • szorongás 
 • szájrák
 • gégerák

Vízér ellen mivel védekezhetünk?

A védekezés elvei

A földsugárzások elleni védekezés esetén alapvetően beszélhetünk, belső és külső, valamint természetes védelmi rendszerekről. Utóbbin belül megkülönböztethetünk szubjektív és objektív védelmeket. Ezeken túlmenően, döntően az objektív védelmen belül, említést teszünk a vízér, hartmann zóna, Szent György sáv típusú geopatogén sugárzások energetikai és informatikai összetevőiről, melyeket a földenergiák elleni védelem rendszerének megtervezésekor figyelembe veendők.

Belső védelem geopatikus sugárzás ellen

Elvileg, a radiesztézia mérés helyett - de inkább, mellett - működő módszer. Ez a belső erő fejlesztésének, a jógának, a tai ji-nak, a qi gong-nak, a mozgásnak, a sportnak, az egészséges életmódnak, a vegetáriánus étrendnek, a belső békének, a stressz-mentes életnek, a meditációnak, a relaxációnak, a pozitív gondolkodás, a tiszta szellem útja. A legjobb út, mert az egészséges aura megvéd a vízerek stb. hatásaitól is. Sajnos nagyon kevés olyan aura létezik, amelyben a belső erő kisugárzása miatt mérhetetlen a geopatikus energiák sávlenyomata. Minden egyéb védelem alkalmazása mellett  célszerű a belső erőt növelni, és ahogy a Bhagavad Gita írja íja a jógáról "... ezen az úton egyetlen lépés sem veszik kárba."

Elektroszmog mérés műszerei elektroszmog radioaktivitás földsugárzás geopatikus ill. elektro stresszt okozHálószoba földsugárzásokkal

Az elektroszmog káros hatásairól és a betegségek kapcsolatáról, az egyes határértékek és az egészségkárosodás lehetőségeiről részletes leírás található az elektroszmog oldalon.

Az elektroszmog sugárzás legveszélyesebb és leggyakoribb külső forrásai: 

 • magasfeszültségű villamos távvezetékek mágneses sugárzása 
 • transzformátorok által gerjesztett ELF-VLF azaz, alacsony és nagyon alacsony frekvenciájú elektromágneses sugárzása
 • GSM bázisállomások  nagyfrekvenciás elektromágneses sugárzása.  

nagyfrekvenciás elektroszmog mérő műszer

Bővebben: elektroszmog

Vízér, hartmann, curry, Szent György, ley, vortex, törésvonal: egészségügyi kockázatok

vízér, hartmann curry földsugárzások a felső testen

 • asztma
 • tüdőbetegség
 • szív
 • nyaki problémák 
 • ödéma 
 • vese 
 • májbetegség
 •  emésztési problémák
 • alhasi panaszok
 • hasnyálmirigy
 • cukor-betegség 
 • vese hartmann
 • vesekő
 • máj betegségek
 • mellékvese
 • allergia
 • hasi panaszok
 • ciszta 
 • gyomorfekély
 • gerinc
 •  gyomorfekély
 •  gerinc- bántalmak 
 • lumbago
 • petefészek gyulladás
 • prosztata gyulladás
 • meddőség
 • impotencia
 • menstruációs zavar 
 • prosztata, méhnyálka- hártya gyulladás
 • daganatos betegségek
 • leukémia
 • SM
 • Parkinson kór
 • vese
 • érszűkület 
 • ritmuszavar
 • ingadozó vérnyomás
 • krónikus légúti 
 • betegségek
 • torokgyulladás 
 • infarktus 
 • tüdőgyulladás
 •  torokgyulladás - hartmann
 • vállizület gyulladás
 • nyirokmirigy betegség
 • hátfájás
 • izomsorvadás
 • hasnyálmirigy betegség 
 •  epehólyag betegség
 •  gyomorfájás 
 • haspuffadás 
 •  myomák
 •  vastagbél
 • hasnyálmirigy gyulladás betegség -
 •  epehólyag betegség
 • veseelégtelenség - 
 • vesekő
 • epekő
 •  ínhüvely gyulladás 
 • mellékvese betegség
 • tüdőrák
 • haspuffadás
 •  myomák 
 • gyomorvérzés 
 • rákos daganatok - 
 • nőgyógyászati betegségek, 
 • leukémia 

Külső védelem geopatikus sugárzások ellen


Itt "foglalkozunk" a a földenergiákkal, védekezünk azok i ingersávjainak geopatikus stressze ellen, van radiesztézia mérés. A beméréssel meghatározzuk a veszélyes helyeket és igyekszünk elkerülni a káros hatásokat kiváltó zónákat.

Természetes védekezés földsugárzások ellen - ami mindig működik


Ebben az esetben a radioaktivitás és az elektroszmog alapos, minden összetevőre kiterjedő vizsgálata után kimérjük  a vízér és Szent György / hartmann zóna és vortex típusú földsugárzások helyét és ezek ismeretében elkerüljük a geopatogén zónákat. Közömbösítése, semlegesítése eszközmentesen történik. A mai viszonyok között ( amikor kevés ZEN mesterrel találkozom jártomban-keltemben ) ezt a módszert tekintem az elsődlegesnek és legtöbbször az egyetlen használhatónak. Egyéb eszközök alkalmazására csak akkor kerülhet sor, ha nincs elég  tiszta tér.

alvás helye földsugárzás és elektroszmog mentes

A vízér, hartmann mellett a Szent György, ley, törésvonal, vortex ingerzónái bizonyos betegségek esetén, különösen kerülendők! 

Nem lehet lehet a földsugárzásokat egyetemes bűnbaknak megtenni, de....a zónákat célszerű elkerülni...Betegek földsugáezásban

Vélemények szerint, a geopatogén sugárzás elsősorban az immunrendszer meggyengítésén keresztül hat, de egyes kutatások szerint korreláció mutatható ki a geopatikus ingersávok által érintett test területek és az azonos helyen kialakuló betegségek között. Ennek igazolására, vagy cáfolására kutatások folynak, de az adatok meg nem elegendőek.

A betegségekre vonatkozó  információkat sem megerősíteni sem cáfolni nem tudom.

A közölt információk csak tájékoztató jellegűek, bármilyen betegség gyanúja esetén orvoshoz kell fordulni. 

Vízér, hartmann, curry, Szent György, ley, törésvonal, vortex... a lábon

vízér, hartmann curry földsugárzások a lábon
 • vér ellátási zavarok 
 • reuma
 • érszűkület 
 • ízületi gyulladás - 
 • mozgásszervi megbetegedések 
 • mozgásszervi betegségek
 • izomsorvadás 
 • izomfeszülés, lábdagadás

Szubjektív geopatikus ingerzóna elleni védelem

Az erősen materialista agynak esetleg nehéz elfogadni azt, amiről itt említést teszek. Nevezetesen léteznek magas szellemi szinten álló és spirituálisan képzett személyek, akik szimbólumok alkalmazásával ill. egyéb mentális technikákkal képesek bizonyos vízér vagy vízér fölötti pl. hartmann zóna típusú földsugárzások erőtereit néhány perctől néhány óráig (kivételesen napig) terjedő időszakra eltüntetni, pontosabban, mérhetetlenné tenni. Megjegyzendő, az előzetes radiesztézia mérés gyakorlatilag itt sem nélkülözhető, mert szükséges tudni,  mi ellen és hol kívánunk védekezni. Csak a földsugárzások bizonyos típusainak árnyékolásainak árnyékolására gondolhatunk ily módon,  az elektroszmog az elektromágneses sugárzások természetesen így befolyásolhatatlanok.

Gyakorlati haszna ennek akkor van, ha valaki ezt minden nap képes megtenni és legalább az alvás idejére és más erőtérrel semlegesíteni a befolyásolható pl.  a vízér és  hartmann zóna geopatikus zónáit. Ha valaki erre képes, az már a "Belső" úton is jár egyúttal és jó irányba halad.  Kevés az ilyen ember!


Egy magas szinten álló prananadi mester megkért teszteljem le az Ő képességeit a  védekezés területén. Radiesztézia mérés segítségével kimértem egy hartmann és és egy hartmann kereszt helyét, továbbá bemértem egy Szent György sávot is, és megmutattam a helyeket. Voltak szimbólumok, amelyek teljesen hatástalanok voltak, de volt olyan, ami hatékonynak bizonyult. A hatás a hartmann kereszt esetében nagyon hosszú ideig, 3 napig (mint a mesében) volt észlelhető, aztán visszaállott az eredeti helyzet. Feltételezésem szerint, az alkalmazott technika a hartmann zóna informatikai aspektusát blokkolta és így a geopatikus energia, radiesztéta általi mérhetősége került gátlás alá. A Szent György ellen a technika működésképtelen volt!  Megjegyzem, a mester minden esetben jelen volt a radiesztézia mérés során! Mit bizonyít ez? Azt például, hogy földsugárzások rendelkeznek szellemi összetevővel is! 

Geoaktív védelem a földsugárzások ellen

Szükséges lehet, ha nincs több felhasználható tiszta tér és a komplex radiesztéziai viszonyok, a jelenlevő földsugárzások konstellációi, a vortexek elhelyezkedése és egyéb körülmények ezt megengedik. Geoaktív beavatkozás helyett, percek alatt árnyékoló lapokat elhelyezni csak esztétikai okból érdemes.

Az aktív, geoaktív  földsugárzás védelem egyik iránya a bal oldalon látható Schumann generátorok használatára alapozott telep táplálású eljárás. Ld később. Ezek használatát, ha kielégítik az alap követelményeket, és megfelelő módon vannak elhelyezve, én sem ellenzem, mivel hatékonyak, és hatásmechanizmusuk teljesen más, mint a passzív árnyékolóké. Az árnyékoló teszt, a passzív árnyékolókat veszi górcső alá.


valid-xhtml-1.0