radiesztézia mérés a japánkertben

Radiesztézia, földsugárzás - gyakori kérdések

Vannak a radiesztézia szerint pozitív helyek is a lakáson belül?

Bizonyos nem vízér típusú földsugárzások, bizonyos feltételek mellett lehetnek pozitívak, gyógyítóak, energetizálóak. Ezek a radiesztéziai terek, szigorúan a nem vízér típusú földsugárzások energetikai rendszerében maradva, kivétel nélkül minden esetben pozitív polaritással rendelkeznek. Ilyenek a ley struktúra pozitív interferencia vonalai és a Szent György vonalak és bizonyos vortexek. Nagyon lényeges azonban tudnunk, hogy az adott helyen milyen intenzitású földsugárzásokkal van dolgunk. Ha erősebbek vannak jelen, akkor csak 5 - 10 perces tartózkodás javasolható, ha kevésbé intenzív a földsugárzás, akkor akár 30 - 45 perc is lehet a bennük eltöltött idő. Figyelembe kell venni azt is, hogy az illető, aki ki akarja használni a szélesebben értelmezett nem vízér típusú földsugárzások pozitív hatásait, milyen helyen feküdt ezt megelőzően, milyen sávlenyomatok mérhetők az aurájában. Miért fontos ez? Azért, mert ha addig pozitív polaritású földsugárzások hatásának volt kitéve a kérdéses személy, értelemszerűen kerülendő a ley (+) és a Szt. György vonal, még rövid időre is. Az emberi tartózkodásra legalkalmasabb hely polaritása (mindenki számára) "semleges", tehát nincs töltése. A ley ill. Szt. György struktúra közelében a lakáson belül a legtöbb esetben találhatók és kimérhetők olyan speciális területek, térörvények, amelyek átmérője nem nagyobb fél méternél (sok esetben 30 cm sincs), de jó hatással vannak egyes emberekre. Ezek között az energia-tölcsérek között szerencsés esetben találni olyat, ami relaxációra, meditációra, feltöltődésre ... öngyógyításra különösen alkalmas. Ezeket aktuálisan, személyre szabottan kell kimérni az adott helyen. Említést érdemel a Curry háló pozitív polaritású területei, amelyekben viszont bármeddig tartózkodhatunk. Itt nem a sávok által érintett , hanem a földsugárzás sávok által határolt területekről van szó!

Mire jók ezek a pozitív radiesztéziai helyek?

Jobban képes a gyerek tanulni, jobban tudunk meditálni, relaxálni, jobban működik az agykontroll, ... de vannak extrém, nagy energiájú területek, ahol gyógyulások történhetnek. A lényeg, hogy ezekben a terekben csak rövid ideig lehet tartózkodni, mert a sok itt megárt. A templomok oltárhelyeit hagyományosan Szt. György vagy ley keresztben jelölik ki mégpedig úgy, hogy ott lehetőleg egy kettős vízér radiesztéziai hatása is érezhető legyen. A miséző pap aurája a szertartások alatt csodálatosan feltöltődik... lakni azonban egy ilyen helyen TILOS. Mit lehet tenni? a költözésen kívül , a sávokat, kereszteződéseket, vortexeket el kell kerülni.

Spontán gyógyulások

A nagy energiájú földsugárzások közelében a világon mindenhol találhatók gyógyhatású helyek, búcsújáró helyek stb. Ezek közül (tudomásom szerint) egyik sem lakóházban van. Egyszerűen azért, mert ilyen helyen nem lehet élni, ezek nem emberi tartózkodásra alkalmas területek - ezek szakrális helyek!

Milyen összefüggés van a negatív radiesztéziai terek, a vízér és Szent György típusú földsugárzások és a bőr ráncosodása között?

A negatív radiesztéziai terek, a földsugárzások egyes konstellációiban a bőr minden kozmetikai praktika ellenére elveszti nedvességtartalmát, ráncosodásnak indul, "mumifikálódik" ritkább esetben megnyúlik ( ez történik vízér és Szent György típusú földsugárzás nélkül is, de miért segítsük elő? ). Ez a kérdés a többi egészségügyi kockázat mellett jelentéktelennek tűnik, de mivel sokakat érdekel , szót kellett róla ejteni - de csak ennyit. A földsugárzások közül paradoxnak tűnő módon ebben a tekintetben a vízerek hatnak a legkedvezőtlenebbül.

A meddőségnek, a spontán vetélésnek lehet elősegítője a vízér és Szent György típusú földsugárzás?

Kísérleti tapasztalatok igazolják a feltevést. Szignifikáns a spontán vetélések gyakorisága rossz radiesztéziai terekben , elsősorban a Szent György  földsugárzásban vagy vortexben ...csakúgy, mint a kívánt terhesség elmaradása. A magzat sem bírja a vízér és Szent György típusú földsugárzás -ok geopatikus stresszét! Az elektroszmog hasonló hatással bír.

Összefüggés az impotenciával.

Lehet ! Elsősorban a pszichés eredetű zavarban szenvedők tehetnek sokat magukért akkor, ha semleges helyre telepítik fekhelyüket.

A családi veszekedéseknek, a válásoknak mi közük a Szent György hálóhoz?

A lakások nagy részében megtalálható ez a nem vízér típusú földsugárzás típus. Egyes adatok szerint a válások 80 %-ban olyan lakásokban történnek, ahol a Szent György háló , ley struktúra valamely interferencia vonala de legfőképpen a vortexek jelen van... A Szt. György földsugárzás pozitív energiája túltölti a szervezetet, az emberek idegessé, türelmetlenné, intoleránssá ... válnak, a házastársak "kézenfekvő módon" egymáson vagy a gyerekeken vezetik le sokszor megmagyarázhatatlan feszültségüket.

Radiesztézia vagy feng shui térharmonizációt kell először csinálni?

A radiesztéziai felmérésé az abszolút elsőbbség. A teret előbb fel kell mérni és a vízér és Szent György típusú földsugárzásokat, az adott lehetőségeken belül, meg kell tisztítani, utána biztonságosan "fengshuizható". Tudni kell, hogy az adott térben HOL és MILYEN vízér és Szent György típusú földsugárzások vannak jelen, mi az amit el lehet és KELL kerülni és mi az, amit esetleg árnyékolni lehet. Először meg kell teremteni az egészséges életteret, ki kell jelölni a huzamos tartózkodásra alkalmas helyeket (ágy, íróasztal...) és csak kizárólag ezt követően kerülhet sor a feng shui elvek és eszközök alkalmazására. Ha egy feng shui tanácsadónak egy adott helyen az ágyat a feng shui elvek szerint "tökéletesen" sikerült elhelyeznie, de megbízója fejét egyidejűleg egy kettős vízérbe is sikerült belelógatnia - - - én azt tanácsolnám a megbízónak, hogy hagyja faképnél a feng shui elveket és inkább éljen még sokáig vízér mentes helyen, egészségesen. Radiesztéziai munka nélkül ne végezzünk feng shui térharmonizációt. A radiesztézia a feng shui része - és mindig is az volt, de erről sok ( és tisztelet a kivételnek ) feng shui tanácsadó megfeledkezik.

Mi van akkor, ha feng shui eszközöket, pl. kristályt vízér és Szent György típusú földsugárzás zónába tesszük?

Ha vízérbe vagy akár vízerek találkozási pontjaiba tesszük, semmi, de ha nem vízér, hanem Szent György típusú földsugárzás ingersávjába helyezzük, ott is lesz (lehet) nem vízér típusú földsugárzás, ahol addig nem volt, mert képesek "felgerjeszteni a földsugárzás energia terét". Ilyenek tipikusan a tükrök, a csillogó felületek, a kristály és kisebb mértékben a fém szélcsengő. Tudni kell, hogy hova helyezzük őket. A felgerjeszthető földsugárzások pedig jellemzően a Szent György mellett a ley és a vortexek.

Melyek a legveszélyesebb sugárzások?

Nem lehet meghatározni, adott szituációban, adott személyre vonatkoztatva lenne vizsgálható - elvileg. Vannak gyorsan észlelhetőek, vannak alattomosak - utóbbiak a veszélyesebbek,  éppen ezért. Ha mégis meg kell nevezni valamit, a vízereket mondanám vortexen belül, vagy vízér halmazatokat, akár önállóan.

Van-e műszeres vízér és Szent György típusú földsugárzás mérés?

Nincs, még nem fejlesztettek ki olyan eszközt, ami képes lenne közvetlenül - fizikailag mérni akár a vízereket, akár a Szent György típusú földsugárzásokat. Még a NASA-nak sincs ilyen műszere, de "vannak" egyesek, akik "rendelkeznek" ilyen eszközzel. Én magam is láttam "ilyeneket", még azt is láttam, hogyan "mérnek" velük... A műszeren beállítják a vízér "frekvenciáját" , de az eszköz az objektivitás látszatával, a MÉRÉSBEN NEM VESZNEK RÉSZT. Nem is érdemes erről beszélni, mert ezáltal már túlértékeljük a kérdést. Arról viszont igen, hogy fiziológiai változásokat a tudósok mindig is ki tudtak mutatni. A  mérő műszer , a "receptor" itt maga az ember, a fiziológiai változásokat pedig már a tudomány is képes mérni.

Mi a geopatikus stressz?

Az a stressz, amit az emberi szervezetben a vízér és Szent György típusú földsugárzások okoznak. A Föld és az atmoszféra bizonyos rétegei között egy állandó, 7.83 Hz frekvencián rezgő, elektromágneses mezőt találunk. Ez a 7.83 Hz -es elektromágneses mező alapvető tényezője természetes környezetünknek. Ennek a hullámhossznak a tartós eltérülése, torzulása egy adott helyen geopatikus stresszt okoz, ami gyengíti az immunrendszert és ha a normálistól eltérő frekvenciának hosszabb ideig való kitétel esetén, egyebek között degeneratív betegségek kialakulását idézheti elő. Az a stressz, amit a vízér és Szent György típusú földsugárzások ingersávjai okoznak a szervezetben fiziológiai és pszichikai síkon - geopatikus stressz.

Földsugárzások és elektroszmog


Radiesztéziáról beszélve, alapvető fontosságúnak tartom az elektromágneses sugárzások kérdésének kimerítő tárgyalását. Radiesztéziával foglalkozó szakemberként ki kell mondani, hogy az ionizáló sugárzások mellett az emberi szervezetre a legveszélyesebb energia fajta az elektromágneses sugárzás - amennyiben annak egységnyi területen mért intenzitása meghalad egy bizonyos szintet. Szabványokról itt nem szeretnék beszélni, elég ha annyit megjegyzünk, hogy a szabványok országonként eltérnek és a különbség több  nagyságrendnyi is lehet! Többféle mérési eszköz létezik, vannak olyanok, amelyek az elektromágneses sugárzás elektromos és mágneses összetevőit külön külön mérik alacsony frekvencián, vannak olyanok, amelyek az egységnyi felületre eső teljesítmény-sűrűséget mérik magas frekvencián. A NAGY ENERGIÁJÚ ELEKTROMÁGNESES SUGÁRZÁST SEMMILYEN RADIESZTÉTA, SEMMILYEN RADIESZTÉZIAI MÓDSZERREL, NEM TUDJA KIKÜSZÖBÖLNI, EZEK BEFOLYÁSOLÁSA CSAK AZ ELEKTROSZMOG OLDALON LEÍRT TUDOMÁNYOS MÓDSZEREKKEL TÖRTÉNHET!

Radiesztéziai védelem: belső erő?

Ez a belső erő fejlesztésének, a jógának, a tai ji-nak, a qi gong-nak, ... a mozgásnak, a sportnak, ... az egészséges életmódnak, ... a vegetáriánus étrendnek, ... a belső békének, a stressz-mentes életnek, ... a meditációnak, a relaxációnak, a pozitív gondolkodásnak az útja, ...a tiszta szellem útja. A legjobb út, mert az egészséges aura megvéd a vízér és Szent György típusú földsugárzások hatásaitól is. Sajnos nagyon kevés olyan aura létezik, amelyben a belső erő kisugárzása miatt nem mérhető vízér és Szent György típusú földsugárzás sávlenyomata. Minden egyéb védelem alkalmazása ellenére erre kell törekednünk, "... ezen az úton egyetlen lépés sem veszik kárba." 

Radiesztéziai védelem: külső?

Itt úgymond, "foglalkozunk" a vízér és Szent György típusú földsugárzásokkal, igyekszünk elkerülni őket illetve elhárítani a geopatikus ártalmakat.


Mi a legjobb "népi" radiesztéziai védelem a vízér és Szent György típusú földsugárzás ok ellen?

Minden éjszaka máshol! Mindig máshol, ez a lényeg - persze nem minden esetben alkalmazható, de elsősegélynek a legjobb! A földsugárzások mindig máshol hatnak.

A radiesztézia foglalkozik a struktúrasugárzásokkal is?

Igen. Bizonyos geometriai alakzatok, anyagok ( ide értve a használati tárgyak közül a tükröket, kristályokat, fémes csillogó felületű tárgyakat, a páratlan számú, hasonló alakú hengeres tárgyakat, modell piramisokat stb.) keltette sugárzások gyűjtőfogalma. Egyes konstellációkban a vízér és Szent György típusú földsugárzás -okat megszégyenítő negatív energia-koncentrációt tudnak létrehozni, úgymond felgerjesztik a teret. A vízér és Szent György típusú földsugárzás -ok kivédésére használt eszközök csaknem mindegyike ilyen (már amelyik működik) azaz a struktúrasugárzás révén előállott ellen erőtérrel hatnak. A probléma egyebek közt az velük, hogy nem képesek a tér potenciáljainak, a sugárzás intenzitásának változásait dinamikusan követni és ennek megfelelően "módosítani" a saját erőteret, így akkor is "nyomják" az erős energiát, amikor arra éppen nincs szükség. A vízér és Szent György típusú földsugárzás -ok erőterei általában nem statikusak!!! Mellesleg jegyzem meg, hogy a nagyobb problémát az okozza, hogy általában igen rövid idő után beszüntetik működésüket, feltöltődnek - ugyanakkor elaltatják az immunrendszert, mivel "az" úgy hiszi, hogy lazíthat, mivel a védelem örök időkre megoldott. A probléma tehát nem olyan egyszerű, semmint azt egyszerű struktúra sugárzásokkal orvosolni lehetne.

A radiesztézia , a vízér és Szent György típusú földsugárzás mérés összefüggése a radioaktivitással?

A radioaktív sugárzások mérése sok esetben indokolt. Nem radiesztéziai módszerekkel, hanem Geiger-Müller számlálóval kell mérni, de a radiesztéziai munkának ez is része. Ha itt nem kapunk megfelelő értékeket, sajnos a legtöbb esetben a költözést kell javasolni. Ha a sugárzás forrása jól behatárolható - például a padló alatti vagy a födém szigetelésére használt kohósalak esetében - a sugárzó anyag eltávolítása után lehet folytatni a feladat végrehajtását. Egyéb esetben bármiféle árnyékolásnak, pláne feng shui gyógymódoknak a gondolata még csak fel sem merülhet! Ez  a legelső munkafázis!!

A radiesztézia és a negatív green

A népszerű spirituálisan formák, mint amilyenek a például a piramisok, a kupolák stb., energia kibocsátó alakzatok. Úgy vannak megalkotva, hogy bizonyos kommunikációs vivőhullámot generáljanak, amit Chaumeny és De Blizal negatív greennek nevezett el. (Ez olyan, mint mikor a nagyfrekvenciás rádióhullámok továbbítják moduláció révén a hanghullámokat - így az információkat - a hallgatókhoz.) A negatív green rezgésének a minősége rendkívül erős kommunikációs erőteret hoz létre és megkönnyíti az ima célba jutását. Kiderült azonban, hogy a negatív greennek van egy másik tulajdonsága is, ami miatt viszont nagyon káros az ember egészségére, ha tartósan éri a szervezetet. A spirituális energiamezőkben csak a horizontális összetevő van jelen, a vertikális, ami a veszélyt jelenti, ki van iktatva - a templomon kívül azonban megjelenhet - és meg is jelenik! 

Telekvásárlásnál melyik vízér és Szent György típusú földsugárzás típust kell főleg vizsgálni?

Mindet, de főleg a Szent György és ley vonalakat, a vízér halmazatokat és a vortexeket. Ne legyen Szent György- Ley hálóstruktúra vagy kereszteződés a házban, vagy lakásban, de lehetőleg a közvetlen szomszédos ingatlanban sem. Meg kell vizsgálni, hogy a szomszédos ingatlanokon a háló interferencia vonalai közül melyek találhatók. Ha a házban a Szent György hálórendszer valamelyik eleme megtalálható, meg kell nézni, hogy az milyen széles és a hozzá tartozó ley vonal milyen távolságra van, mert ebből lehet megállapítani, hogy a Szent György háló melyik elemével van dolgunk. Sajnos egyre kevesebb (szinte alig van) ingatlan mentes teljes mértékben a Szent György - ley hálórendszer sugárzásától, tehát tudni kell, milyen intenzitású negatív radiesztéziai térről, sugárzásról van szó az adott területen. A ház külső falainak kijelölésénél ezeket kell elsősorban figyelembe venni.

Milyen három ismérvvel rendelkező radiesztéziai térben nem laknék semmi pénzért?

Szempontjaim a következők: 1) A ház, vagy lakás körzetében ne legyen magasfeszültségű  távvezeték, trafóház vagy átjátszó-antenna, mikrohullámú rendszer. Itt elektromágneses sugárzásokról van szó, melyre vonatkozóan léteznek szabványok is szerencsére, de a helyzet ellentmondásos és kérdés betartják-e őket egyáltalán.  2) A gamma háttérsugárzási szint ne legyen nagyobb, mint 0,21 mikró Sv/h. Amennyiben itt átlagolt méréssel, a határértéknél magasabb számokat mutatna a műszer, semminek nincs sok értelme a továbbiakban. Másik ingatlant kell keresni. A radioaktív sugárzások hatását nem kell bemutatni, egyértelműek. 3.) Ne legyen olyan összetett geopatikus tér, amivel nem tudok mit kezdeni.

Tájékoztatásul


Magánszemély vagyok, hogyan kaphatok segítséget?

Ez egy "humanitárius",missziós honlap, magánszemélyként adott estben kérhet költségmentességet. Legelsősorban anyukáknak íródott, akiknek nem volt kedvenc tantárgyuk a fizika, de gyermekeikért, vagy születendő gyerekeik, családjuk egészsége védelmében mindent meg kívánnak tenni és a rájuk eső geopatikus környezeti terhelést a minimumra szeretnék csökkenteni. Elsősorban nekik, de másoknak, betegeknek, gyengébb immunrendszerrel rendelkezőknek, betegség ellen küzdenek... is kíván az eligazodásban segítséget nyújtani ez az oldal, mely arra is kitér, hogy a szerző szerint hogyan nem lehet védekezni a káros hatásokkal szemben. Ez valószínűleg többeknek nem tetszik, mert üzlet érdekeket sérthet, különösen a költségmentesség lehetősége. A szerzőt azonban ez nem érdekli, mivel legjobb tudása és lelkiismerete szerint az említett csoport kockázatainak minimalizálását e téren ennél fontosabbnak tartja.Természetesen a magánszemélynek is lehetősége van a céges felhasználók esetében fennálló lehetőségek választására.

Miért van szó szerzőről?

Két okból; egyrészt a honlap szerzőjét kell rajta érteni, de egyúttal jelöli azt a tényt is, hogy a radiesztéziai mérések alapján létrejött minden szóban, ismeret- átadással-oktatással, írásban, jelöléssel, geopatikus térkép útján stb. által létrejött alkotás, a szerzői jog védelme alatt áll, függetlenül a jogdíj mértékétől, tisztán vagyoni jog átadásra kerül sor a szerző és a felhasználó között.

Cégem van, milyen lehetőségeim vannak?

A cég szintén felhasználói szerződés alapján tisztán jogdíjat, vagy megbízási díjat fizet, a Bio Business Promotion Marketing Kft-nek (HU -1112 Budapest Meredek utca 8, Cjsz.: 01-09-966650, Adószám: 23461712-2-43) A jogdíjat a Kft a kialkudott nettó árra vetítve, a vonatkozó jogszabályok szerint kalkulálva, az Általános Forgalmi Adó felszámítása mellett számláz. A felhasználó a számlát határnapra a Kft, CIB Banknál vezetett 10701331-66693880-51100005 sz. bankszámlájára átutalással teljesíti. Ebben az esetben a Kft-t kell szerzőnek tekinteni felhasználó felé.Amennyiben pusztán olyan vizsgálatra kerül sor, ami értékelésében kizárólag szabványban rögzített tételekhez viszonyít, és egyáltalán nem értékel érzékszerven kívüli észleléssel, ill. szubjektíven, mindössze egy szabványban rögzített értéken alapuló viszonyszám az eredmény, akkor a nem jogdíj, hanem megbízási díj ellenértéke kerül kiszámlázásra, fentiek szerint.Kivételesen lehetőség teremthető arra is, hogy a felhasználó a szerzővel közvetlenül kössön felhasználási szerződést. Az erre vonatkozó igényt előre jelezni kell.


További linkek:

Az immunrendszer meggyengülhet a geopatogén zónákban

radiesztézia geopatikus stressz, elektrostressz

Radiesztézia mérő pálca

Radiesztézia, földsugárzás elektroszmog

Elektroszmog mérés műszerei

elektroszmog radioaktivitás földsugárzás geopatikus ill. elektro stresszt okoz

Elektroszmog káros hatásai

Az elektrostressz tünetei:

 • feszültség érzés, megmagyaráz- hatatlan izgatottság, agresszivitás, 
 • A "fényes" fedetlen testrészek (kéz, ujjak, fej) 
 • A meg/felfázás tünetei (tüsszögés, a nyálkahártya - duzzanatot az orrban és a torokban, torokfájás, fülfájás) 
 • az alvás minősége rossz, hosszban és mélységben, nehéz, fáradt ébredés, 
 • koncentrálási nehézségek 
 • száraz bőr  
 • bőrgyulladás 
 • szem alatti árok szürkülése 
 • gyakori fejfájás  
 • szívritmus problémák, fura szívtáji érzések - mellkasi fájdalom 
 • fáradtság 
 • allergiák  

Az elektroszmog elektromágneses sugárzás  és a betegségek kapcsolatáról részletesen itt olvashat.

Földsugárzások, amiket mérünk:

 radiesztézia földsugárzás vízér vortex pp

 • a Ley struktúra (+) és (-) polaritású elemei - 
 • a Power Ley (fekete, fehér) vonalak - 
 • a Cross Line energiák - 
 • a Black Line sávok és örvények - 
 • a "Halál sávok" -  földsugárzás fs45 (pl. : fs03+fs04+fs67)
 • a  Szent György -  
 • a Benker sugárzás -  földsugárzás fs34
 • az "Egyenes" vonalak - 
 • a Laohu energiák ( minden fajtája ) 
 • a L'ong (l'ung)-ok - 
 • Normál Vízerek - 
 • Vízér Halmazatok - 
 • Törésvonalak, Ásvány- koncentrációk, Üregek... - 
 • a Hartmann zóna - földsugárzás fs27
 • a Curry sugárzás -  
 • a Tigris (s) 
 • a Vortexek különböző formái, konstellációi -  földsugárzás fs67
 • a Spirituális Energiák, (SE) mint amilyen a hírhedt Negatív Green 
 • stb., (mert messze nincs vége a sornak)
Image3

Földsugárzások hatásai az észlelés szintjén

Geopatikus stressz tünetei

 • Betegségek 
 • Alvási nehézségek
 • Allergia 
 • Depresszió  
 • Kimerültség  
 • Fejfájás 
 • Éjszakai izzadás 
 • Ha több személynél egyszerre jelentkezik valamelyik tünet 
 • Kisgyermek elmászik reggelre 
 • Problémák a vitaminok és az ásványi anyagok felszívódásában  
 • A megfelelő kezelés ellenére is elmarad a gyógyulás  
 • Halogatjuk a lefekvést 
 • Fáradtan ébred, kimerült, apatikus 
 • Bőre gyorsabban öregszik, ráncosodik 
 • Szinte menekül a lakásból, még ha tökéletes is mintha valami fel(túl)töltené és ha végre elalszik hamar felébred esetleg azonos időpontokban  
 • Beleájul az ágyba, de kialvatlan marad, a pihentető alvás elmarad
 • Egyes területeket kibírhatatlannak érzi a lakásban  a munkahelyén, menekül onnan, főleg ha huzamosabb ideig szükséges ott tartózkodnia 
 • Szervei nagyjából egyidejűleg adnak vészjelzéseket az egyik  oldaláról, esetleg már meg is betegedtek - (sávban elhelyezkedő szervek produkálják a tüneteket stb. stb.) 

Az egyes földsugárzások és a betegségek kapcsolatáról részletesen itt olvashat. 

További információk:


valid-xhtml-1.0