földsugárzások hatására az immunrendszer lerobban

Vízér keresés és mérés a legősibb radiesztéziai ténykedés. A vízérsugárzás, a hartmann és curry háló hatására az immunrendszer lerobban és az ember könnyen megbetegszik.

Lássuk, a szakirodalom szerint, milyen betegségek veszélyeztethetik az Ön egészségét azáltal, hogy földsugárzások  zónájában van a fekhelye! A betegségek kialakulása és a geopatikus energiák jelenléte között a korreláció, statisztikai alapon ugyan kimutatható, de ez nem jelenti azt, hogy mindenki megbetegszik. A földsugárzások egészségkárosító hatása elsősorban az immunrendszer meggyengítésén keresztül jelentkezik és ott tör utat magának, ahol az ellenállás a legkisebb. Az itt közölt információk csak tájékoztató jellegűek és szó sincs arról, hogy a vízerek például, adott esetben létrehozzák az egyes betegségeket. Arról viszont erős megfontolás szintjén szó lehet, hogy a felsorolt vagy egyéb betegségek, illetve más kockázati tényezők esetén a káros energetikai tereket az ember igyekezzen elkerülni. 

Részletesen : vízér, vízerek, hartmann, curry ... a fejen, testen, lábon

Vízérsugárzás, vízerek hatása, vízér mérés

A vízér az egyik legrosszabb hírű un. görbe földsugárzás típus. A radiesztézia mérés egyik legfontosabb (de nem az egyetlen) feladata a vízerek, vízér halmazok bemérése, valamint, az azonos helyen előforduló geopatikus sugárzások összetett hatásainak vizsgálata.

Vízér, vízerek, vízérsugárzás mindenhol megtalálhatóA vízérsugárzás az egyes földalatti vízzáró rétegek között átszivárgó vízmozgás következtében alakul ki. Energiáját a föld belsejében lévő energiákból és a térhálós szerkezetű geopatikus sugárzásokból nyeri, azok "frekvenciáját", minőségét a maga képére formálja, polarizálja és koncentrálja... Bonyolultabb a helyzet, amikor több vízér találkozik és együttesen fejtik ki ( polaritástól függetlenül, mindig káros ) hatásukat. A vízerek frekvenciái majdnem megegyeznek, igen közel állnak az ember belső szerveinek rezgéseihez. Megfelelő belső - külső védelem nélkül betegségeket okozhatnak, negatív információkat juttathatnak el a sejtekhez és adott esetben degeneratív folyamatokat indíthatnak el. A vízérsugárzás semlegesítésére több népi legenda "áll rendelkezésre". Annyit érnek, mint a legendák és a placebó. A semlegesítés legbiztosabb módja, ha pontos kimérés után elkerüljük a vízér zónákat és a többi földsugárzás erőtereit. Nem vagyunk egy súlycsoportban.

Vízér mérés nem elég

vízér - örvényAz emberi szervezet 70%-ban víz; elemek, molekulák, ionok, jól koreografált mozgások, folyamatok együttese. A vízérsugárzás információ tartalma szennyezi ezt a harmonikus rendszert. A vízér programozható, és rendkívül jó információ tároló. A globális geopatikus sugárzások ezt a közeget bombázzák állandóan negatív információkkal. Az alattomos vízerek elleni fellépés a radiesztéziai munka egyik legfontosabb - de nem elégséges eleme. 

A vízerek, a vízérsugárzás energetikai és informatikai veszélyessége nagyban függ az adott területen előforduló és egymásra ható komplex radiesztéziai viszonyoktól. A radiesztéziai helyzet meg sem határozható, az egyéb előforduló földsugárzások specifikus vizsgálata nélkül. Ugyanaz a vízér, bizonyos típusú geopatikus sugárzásokkal együtt előfordulva, rövid távon is rendkívül veszélyes, míg más konstellációban, a módosuló információ tartalom következtében, kisebb kockázatot jelenthet. Még ebben az utóbbi esetben is súlyos hiba lenne a vízerek lebecsülése.... Természetesen komplex műszeres és radiesztéziai vizsgálat szükséges az ítélet alkotáshoz.

A vízereket, a hartmann zónákat, a curry hálót stb. egyenként mérjük, a kölcsönhatásokat pedig a radiesztézia mérés folyamatában vizsgáljuk és értékeljük.

Vízérsugárzás mérés és az egyéb előforduló geopatogén energiák feltérképezését, minden esetben megelőzi a radioaktivitás és az elektroszmog műszeres vizsgálata. Vízerek mérése akkor lehetséges, ha meghatároztuk a radioaktív háttérsugárzás nagyságát és megfelelő műszerekkel megmértük az elektroszmog minden összetevőjének terület-specifikus intenzitását, továbbá az összes nagy energiájú geopatogén zóna és vortex felderítésre került. A sorrend fontos! Előnytelen, ha a vízérből kikerült személy feje, a szomszéd ház tetejéről benéző GSM bázisállomás irányított karakterisztikájú antennájából származó mikrohullámú nyalábjával találkozik - a vízérsugárzás helyett.

Hartmann zóna ( hartmann és vízér kapcsolat ). A vízér és hartmann mérés nem elég!


hartmann háló földsugárzásA vízerek mellett a hartmann sugárzás a legismertebb geoaptogén energia. A hartmann háló, amely a földet É-K, K-NY irányban, szeli át és szabad térben a mi földrajzi szélességünkben kb.. 2.5 * 1.9 m-es hálót képeznek vízszintes irányban, de a tér három dimenziós, így rendelkezik kb. 2 m -es függőleges kiterjedéssel is. A rácsháló szélessége mintegy 25-30 cm, melynek egyik oldala negatív a másik pozitív töltésű. Ez a háló rácsok mindegyikének találkozási pontjaira igaz. É-D sávja kb. háromszor-négyszer erősebb, mint a K-NY-i. A hartmann, a legkönnyebben befolyásolható földsugárzás típus, ideig óráig eltéríthető. A sávok a gyakorlatban, a különböző energiákkal való kölcsönhatás miatt, szabálytalanok.

Egyesek szerint a hartmann sávok intenzitása a normál időszámítás szerint éjjel 0 - 3 óra között kb. háromszorosára emelkedik, ezen kívül 36 óránként a K-Ny-i sáv látszólag megindul Dél felé. Ez 6 óra körül következik be, majd 10 órakor "visszaugrik" az eredeti helyére. Tapasztalataim - más kutatókéval egyetemben - ezt azonban nem erősítik meg.

hartmann sugárzás

Hartmann kereszt

A hartmann sávok kereszteződési pontjaiban tér örvények jönnek létre, melyek erősen rongálják az immunrendszert. Más vizsgálatok szerint az általuk érintett csakrákat lezárják, ha azok forgás irányával ellentétesen forognak, de túl is pörgethetik őket, ellenkező esetben. Az energia 80-90%-a, a keresztek területére koncentrálódik, míg a hartmann keresztek közötti területek közepe semleges polaritású, így ott alacsonyabb hatásfokkal károsítják az egészségünket.

A vízerek torzíthatják a térhálós szerkezetű geopatikus sugárzások várható nyomvonalát, olykor a hartmann hálót is

Amint az ábrából látszik, az egyszerű vízér könnyen és igen jelentősen képes hatni a térhálós szerkezetű földsugárzások elhelyezkedésére, így a hartmann háló sávjaira is.
vízér vízér halmazok torzítják a Hartmann hálót is

A földalatti vízér és térhálós szerkezetű geopatikus zónák és különösen a vortexek kölcsönhatásai, az ábrán láthatónál is lényegesen bonyolultabb radiesztéziai teret képesek létrehozni. Az ábrán a hartmann háló torzulása látható, amely egy egyszerű földalatti vízfolyás következtében jött létre. Ezeket asztal mellett, ceruzával és vonalzóval elég nehéz lenne kiszerkeszteni kiszerkeszteni. Számtalanszor látni A4-es papíron olyan "geopatikus térképeket", melyeken még a derékszög sem stimmel - ott ahol kellene. Ezeken a rajzokon a vízerek kb. mindig a falak mentés találhatók - a többi geopatikus sugárzásról nem emlékeznek meg...pedig kellene! Olyan energia teret vizionálnak, amiben egyedül csak a hartmann sávok és esetleg a vízerek találhatók. Nyilvánvalóan téves elképzelés.

A földsugárzások rezgés-komplexumai több irányúak

Radiesztéták körében még ma is elterjedt az a nézet, miszerint a pl.. hartmann geopatogén energiái csak függőleges ingerzónákból állnak. Ez gyökeresen téves elképzelés.
vízér Hartmann Szent György vízszintes rezgés

A hartmann zóna típusú geopatikus sugárzások rendelkeznek erőteljes vízszintes irányultságú összetevővel, mely energia-mintázat függetlenül attól, hogy nyílt vagy zárt térben található, kizárólag vízszintes irányban terjed. Az értelmezhetőség érdekében természetesen síkban kell ábrázolni őket.

A harmadik összetevő mind vízszintes, mind függőleges irányban terjed, ugyanakkor csak épületen belül mérhető, befolyásolják a környezet tereptárgyai, de még a személyek is - adott esetben.

Curry sugárzás


curry háló földsugárzásCurry háló , amely a hartmann hálóval 45 fokos szöget zár be, sávszerkezete hasonló, csak a rácstávolság 3.5*3.5 m. körüli szabad térben. Ugyancsak három dimenziós a vetülete, hasonlóan a hartmann hálóhoz. A sávok által határolt területek pozitív és negatív polaritásúak. A sávok találkozási pontjai szintén térörvényt hoznak létre, ezért hatásuk hasonló a hartmannál írottakhoz. A pozitív curry tér ( rácson belül ) jó hatású. Ezért érdemes ( ha egyéb szempontok ezt megengedik ) az ágyat a gyerek tanuló helyét pozitív curry térbe helyezni .


A radiesztézia legveszélyesebb területei a földsugárzás együttállások helyei


A vízerek hatása hatványozottan veszélyes adott földsugárzás konstellációkban, különösen bizonyos típusú vortexekkel való együttes előfordulás esetén. Ezek kimérése a legnagyobb odafigyelést és szakértelmet igénylő radiesztézia mérési feladat, jelentőségét nem lehet eléggé hangsúlyozni, mivel itt még a vortex perdületének "elnézése" is komoly gondokat okozhat - akár rövid távon is !

A földalatti vízerek radiesztéziai hatásai

Elektroszmog mérés műszerei

elektroszmog radioaktivitás földsugárzás geopatikus ill. elektro stresszt okoz

Hálószoba földsugárzásokkal

Az elektroszmog káros hatásairól és a betegségek kapcsolatáról, az egyes határértékek és az egészségkárosodás lehetőségeiről részletes leírás található az elektroszmog oldalon.

Elektroszmog

A vízér, hartmann, curry földsugárzás a testen kerülendő

vízér, hartmann curry földsugárzások a felső testen

 • asztma
 • tüdőbetegség
 • szív
 • nyaki problémák
 • ödéma
 • vese
 • májbetegség
 • emésztési problémák
 • alhasi panaszok
 • hasnyálmirigy
 • (cukor-betegség
 • vese
 • máj
 • mellékvese
 • allergia
 • hasi panaszok
 • ciszta
 • gyomorfekély
 • gerinc
 • gyomorfekély
 • gerinc- bántalmak
 • lumbago
 • petefészek gyulladás
 • prosztata gyulladás
 • meddőség
 • impotencia
 • menstruációs zavar
 • prosztata, méhnyálka- hártya gyulladás
 • daganatos betegségek
 • leukémia
 • SM
 • parkinzon kór
 • vese
 • érszűkület
 • ritmuszavar
 • ingadozó vérnyomás
 • krónikus légúti
 • betegségek
 • torokgyulladás
 • infarktus
 • tüdőgyulladás
 • torokgyulladás
 • vállizület gyulladás
alvás helye földsugárzás és elektroszmog mentes

A vízér, hartmann, curry földsugárzások bizonyos betegségek esetén, különösen kerülendők!

Nem lehet lehet a geopatikus sugárzásokat egyetemes bűnbaknak megtenni, de....a geopatogén zónákat célszerű elkerülni...Betegek földsugáezásban

Vélemények szerint, a geopatikus sugárzások elsősorban az immunrendszer meggyengítésén keresztül hatnak, de egyes kutatások szerint korreláció mutatható ki a földsugárzásokkal érintett test területek és az azonos helyen kialakuló betegségek között. Ennek igazolására, vagy cáfolására kutatások folynak, de az adatok meg nem elegendőek.

A betegségekre vonatkozó információkat sem megerősíteni sem cáfolni nem tudom.

A közölt információk csak tájékoztató jellegűek, bármilyen betegség gyanúja esetén orvoshoz kell fordulni.

A vízér, hartmann, curry földsugárzás a lábon kerülendő

vízér, hartmann curry földsugárzások a lábon
 • vér ellátási zavarok
 • reuma
 • érszűkület
 • ízületi gyulladás
 • mozgásszervi megbetegedések
 • Mozgásszervi betegségek

valid-xhtml-1.0